Puutarhapalvelut

Jätä piha ammattitaitoisen puutarhurin käsiin. Piha puhkeaa kukkaan ja näyttää hyvältä kesästä syksyyn.

Lue lisää »

Kotitalouspalvelut

Meiltä saat avun ruoanlaittoon, siivoukseen, kauppareissuihin ja moniin muihin arjen puuhiin.

Lue lisää »

siivouspalvelu yrityksille ja taloyhtiöille

Siisteissä tiloissa on mukava asua ja työskennellä. Asioi siis kanssamme!

Lue lisää »

Siivouspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille – Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi

Puutarha- ja Siivouspalvelut Tiina Arovuori tarjoaa siivouspalveluja taloyhtiöille ja yrityksille Hyvinkään, Riihimäen ja Hausjärven alueilla. Siivous räätälöidään aina asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin vastaavaksi palvelukokonaisuudeksi. Kätevin tapa on tilata meiltä jatkuva sopimussiivous, jolloin pidämme huolta tilojen siisteydestä säännöllisin väliajoin. Se mitä kaikkea siivous pitää sisällään, on neuvoteltavissa kanssasi. Esimerkiksi taloyhtiössäsi voidaan tehdä porrassiivouksia ja lattioiden vahauksia, yritystiloissasi puolestaan ikkunanpesuja, pintojen pyyhintää, roskisten tyhjennystä yms. Olemme joustavia ja meillä on ammattitaitoa monenlaisten siivoustehtävien suorittamiseen. 

Mukava asua, mukava työskennellä

Siihen siivouspalvelumme tähtää. Siisteissä tiloissa työskentely käy viihtyisämmin ja virkeämmin, ja siivotut taloyhtiön tilat ovat jokaisen asukkaan etu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin lähdetään suunnittelemaan juuri teille sopivaa siivouspakettia. Tarjoamme siivouspalveluja toki myös kotitalouksille!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Tarvitseeko taloyhtiösi tai yrityksesi ammattitaitoista puutarhuria?

Siivouspalveluiden lisäksi voit tilata meiltä puutarhurin toteuttamaan piha-alueiden viherrakentamisen sekä muut puutarhatyöt – palvelusta lisää täällä. Voit suositella meitä yhtiösi asukkaille myös kotitaloustöiden merkeissä – lukaise tarkemmin täältä! Toimialueemme ulottuu aina Hyvinkäältä Riihimäelle ja Hausjärvelle.